Scooter rijbewijs Arnhem

Je scooter rijbewijs halen in Arnhem? Ook jij kunt in 1 keer slagen, met een beetje hulp van Scooterrijbewijs.nl.

Schrijf je in voor de scooter theorie in Arnhem, volg alleen praktijklessen of kies voor het voordelige totaalpakket. Op deze pagina lees je alles wat je over onze cursussen moet weten.

Inschrijven Pakketten

Je scooter theorie halen in Arnhem

Scooterrijbewijs.nl heeft vele locaties waar je onze cursussen kunt volgen. Zo zit er zeker een locatie bij die bij jou in de buurt is. Een van deze locaties is Arnhem. Ook hier kan jij bij scooterrijbewijs.nl terecht voor je scooter theorie.

Op locatie volg jij een lesdag die jouw alle informatie geeft die nodig hebt om te slagen voor je scooter theorie bij het CBR in Arnhem. Voor de cursus scooter praktijk in Arnhem geldt hetzelfde principe. Je komt bij ons op de locatie in Arnhem en volgt een paar uur lang lessen van onze docenten. Aan het eind van de lesdag kan jij met een gerust gevoel het praktijkexamen ingaan en slaag je met gemak.

Wij regelen alle zaken rondom het regelen van je examen, zoals je oproepkaart. Het enige waar jij aan hoeft te denken, is dat je je identiteitsbewijs meeneemt. Als je deze vergeet, mag je helaas niet deelnemen aan de examens. En dat zou natuurlijk jammer zijn.

Wil jij graag gebruik maken van onze pakketten, zodat jij ook in één keer je scooter examens haalt? Meld je dan aan via onze site en dan zien we je snel!

Inschrijven Tarieven

Scooter praktijklessen in Arnhem

Jij hebt hard je best gedaan om je scooter theorie te halen, en het is je gelukt! Ook je scooter praktijk heb je al in the pocket. Het enige wat je nog te doen staat, is het aanvragen van jouw rijbewijs, zodat je zo snel mogelijk de weg op kan. Het aanvragen van je scooter rijbewijs in Arnhem is erg eenvoudig. De Gemeente werkt alleen op afspraak. Je kan een afspraak maken op de site van de gemeente Arnhem. Daar wijst het zich vanzelf. Je kan je afspraak zelf inplannen in hun kalender op de open datum en tijd die jou het beste uitkomt. Voor je afspraak wordt je uitgenodigd in het Stadhuis van Arnhem en naar deze afspraak neem je het volgende met je mee:

  • Een geldig ID-bewijs.
  • Een pasfoto die voldoet aan de eisen.
  • Geld om je aanvraag te betalen.

Na je afspraak ben je helaas nog niet direct in bezit van jouw nieuwe rijbewijs. Je zult een paar werkdagen moeten wachten terwijl het gemeente personeel je rijbewijs voor je klaarmaakt. Voor het ophalen van je scooter rijbewijs in Arnhem is het niet nodig om een afspraak te maken. Je kan gewoon tijden de openingstijden naar de locatie toegaan waar je je rijbewijs ook hebt aangevraagd.

Inschrijven

Veelgestelde vragen over het scooter rijbewijs in Arnhem

Alles over de stad Arnhem

In 2021 woonden er 163.072 mensen in Arnhem. Hiermee is het de op één na grootste stad van Gelderland. Het is niet alleen groot qua aantal inwoners, maar ook qua oppervlak is Arnhem een aardig grote stad. Moet jij naar de andere kant van de stad om je vrienden te bezoeken of om naar werk of school te gaan, dan is dat nog een behoorlijke eindje trappen op de fiets.

In het Nederlandse klimaat is dit natuurlijk meestal geen pretje. Met je scooter ben je niet alleen sneller op je bestemming, maar kom je ook nog eens droog en uitgerust aan. Geen regenbuien of wind tegen waar je last van hebt. Je windscherm beschermt jou en in no time ben jij waar je wilde zijn.

Naast het gebruiken van jouw nieuwe scooter als een praktisch vervoermiddel vind je het misschien ook wel erg leuk om te touren. Alleen of met iemand achterop. Met lekker weer rijd je dan door de historische straten van deze mooie stad. Want geschiedenis heeft Arnhem genoeg. En dat zie je terug. De stad is ontstaan in de middeleeuwen en heeft vanaf toen al veel te verduren gehad. Zo staat deze stad bekend om de slag om Arnhem. De rijke geschiedenis van de stad zie je terug als je goed kijkt. Vind je geschiedenis niet interessant?
Dan is een scooter rijbewijs nog steeds iets waar jij veel plezier aan zult beleven.

Door de ruime straten beweeg jij je makkelijk naar je volgende bestemming, terwijl je onderweg bent omringd door de vele groene parken van de stad. Kortom, waarvoor jij je scooter ook gebruikt, en wat je ook interessant vindt, het is een heerlijke stad om scooter te rijden.

Inschrijven Contact

Veelgestelde vragen over het scooter rijbewijs in Arnhem

Wat is het adres van CBR in Arnhem?

In Arnhem is er een locatie te vinden van het CBR. Dit is te vinden aan het Hazenkamp 10, 6836 BA in Arnhem. Je kunt hier terecht van 8.30 uur tot 17.00 uur op alle werkdagen. Je bent er dus van maandag tot en met vrijdag welkom.
Vanuit het centrum van Arnhem is het gemakkelijk te fietsen naar de Hazenkamp om het CBR te bezoeken. Je fietst er ongeveer 19 minuten over.
Wil je er met het openbaar vervoer naartoe? Dan kan je de lijn 7 pakken en doe je er ongeveer 25 minuten over. Je stapt op aan het Centraal Station in Arnhem en na 10 haltes mag je uitstappen op de Poli Zuid. Vanaf daar is het ongeveer 3 minuten lopen naar de CBR-locatie in aan het Hazenkamp 10 in Arnhem.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Arnhem?

Het rijbewijs voor je scooter aanvragen in Arnhem dat kan bij het Gemeentehuis in Arnhem. Hiervoor moet je een afspraak maken. Op deze afspraak dien je zelf te verschijnen. Je hebt bij de afspraak een pasfoto nodig die voldoet aan de eisen en je hebt een geldig legitimatiebewijs nodig. Ook moet je de kosten meteen betalen tijdens de aanvraag.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Arnhem?

Om je rijbewijs aan te vragen moet je een bedrag van €40,65 betalen. Je kunt dan na vijf werkdagen je rijbewijs voor de scooter op komen halen bij de balie. Wil jij je rijbewijs sneller dan kan je een spoedaanvraag doen en kan je vaak de volgende werkdag je rijbewijs ophalen. Dit kost je wel €34,10 extra. Je komt dan op een totaalbedrag van €74,75 uit voor je scooter rijbewijs.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Arnhem?

Normaal gesproken duurt het vijf werkdagen voordat jij je rijbewijs op kunt komen halen. Je kunt er een spoedaanvraag van maken dan kan je het scooter rijbewijs vaak al de volgende werkdag ophalen. Dit kan alleen als de aanvraag voor 14 uur in de middag is gebeurd. Is de aanvraag na 14 uur in de middag gedaan dan kan je het scooter rijbewijs na twee werkdagen ophalen.