Scooter rijbewijs Barendrecht

In no time je scooter rijbewijs halen in Barendrecht? Schrijf je dan in voor een cursus scooter rijbewijs via Scooterrijbewijs.nl!

Met de spoedcursus scooter rijbewijs behaal je in slechts 1 dag je scooter rijbewijs. De scooter theorie in Barendrecht is al beschikbaar vanaf €85,-.

Inschrijven Pakketten

Scooter theorie Barendrecht

Zoals je ongetwijfeld weet, begin je met het halen van je scooter theorie. Scooterrijbewijs.nl helpt je hier graag bij. Bij ons kan je terecht voor een dagcursus, waarna je direct je theorie examen kan afleggen. Je theorie examen wordt afgenomen op de CBR-locatie in Barendrecht.

Deze locatie is ook in Barendrecht en ligt op slechts vijf minuten rijden van de cursuslocatie. Hier neem je deel aan een klassikaal examen waarbij iedereen op zijn eigen computer het examen maakt. Aan het eind krijg je direct te horen of je bent geslaagd of niet. Zo haal jij binnen één dag je scooter theorie in Barendrecht.

De dagcursus van scooterrijbewijs.nl kan je volgen op onze locatie aan de Zeemanstraat 13A. Deze locatie is vanaf station Barendrecht ongeveer een klein kwartiertje fietsen. Een andere optie is om met het openbaar vervoer te gaan. In dat geval doe je er ook ongeveer een kwartier over om op de locatie te komen vanaf het station. Vanuit de cursuslocatie ga je samen met ons door naar de dichtstbijzijnde CBR locatie.

Inschrijven Tarieven

Scooter praktijk Barendrecht

Na het volgen van de cursus en het halen van je scooter theorie examen mag jij je scooter praktijk in Barendrecht gaan volgen. Deze bestaat bij scooterrijbewijs.nl ook uit een dagcursus gevolgd door een examen.

Je volgt een aantal lessen op de cursusdag waarin onze instructeurs haarfijn uitleggen hoe jij straks veilig je scooter kan besturen en vlekkeloos door het examen komt.

Net als bij de scooter theorie in Barendrecht, gaat de instructeur aan het eind van de dag met je mee naar de examenlocatie. Hier neem jij een examen af en hoor je direct na afloop of je bent geslaagd.

Inschrijven

Scooter rijbewijs aanvragen in Barendrecht

Als je inderdaad geslaagd bent, ben je vervolgens klaar om je scooter rijbewijs in Barendrecht aan te vragen. Dit doe je in Barendrecht bij de gemeente, mits jij ingeschreven staat in Barendrecht.

De gemeente doet alleen rijbewijs-aanvragen op afspraak. Dit is eenvoudig te regelen via hun website. Via een handig online systeem wordt je door wat vragen heen geloodst en heb jij binnen twee minuten je afspraak ingepland. Naar de afspraak dien je een geldig ID-bewijs mee te nemen.

Daarnaast heb je ook een pasfoto nodig die aan de officiële eisen voldoet. Zorg dat je deze pasfoto al van te voren geregeld hebt, want het is niet mogelijk om bij de gemeente een pasfoto te laten maken. Ook moet je er op letten dat je pasfoto niet ouder is dan zes maanden.

Tot slot heb je nog een pinpas nodig om voor je scooter rijbewijs te kunnen betalen en je bent klaar. Na een paar dagen wachten, ligt je rijbewijs klaar en kan jij zonder afspraak je scooter rijbewijs in Barendrecht komen afhalen!

Inschrijven

Veelgestelde vragen over het scooter rijbewijs in Barendrecht

Wat is het adres van CBR in Barendrecht?

Als je naar het CBR in Barendrecht wilt gaan dan moet je zijn op de Zwaalweg 1, 2991 ZC in Barendrecht. Het theorie-examen wat je af moet leggen kun je online zelf aanvragen. De openingstijden van het CBR in Barendrecht zijn van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur.
Vanaf het centrum van Barendrecht doe je er op de fiets ongeveer een 9 minuten over om bij het CBR te komen. Ga je met het openbaar vervoer dan doe je er vanaf het centrum 24 minuten over. Je hebt vanaf het treinstation Barendrecht bus nummer 84 nodig richting Zuidplein. Je kunt dan bij bushalte Hordijk Rotterdam uitstappen om vervolgens na ongeveer 5 minuten lopen aan te komen op de Zwaalweg 1 in Barendrecht.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Barendrecht?

Wanneer jij je scooter rijbewijs hebt gehaald wil je het natuurlijk heel graag zo snel mogelijk in je bezit hebben. Je kunt op de website van de gemeente Barendrecht online een afspraak maken om je scooter rijbewijs aan te vragen. Je moet persoonlijk op de afspraak komen. Wanneer jij je rijbewijs aan komt vragen dien je meteen de kosten hiervan te betalen.
Voor het aanvragen van je scooter rijbewijs heb je naast een pasfoto die aan de eisen voldoet ook een geldig identiteitsbewijs, paspoort of verblijfsdocument nodig. Je dient bij de aanvraag meteen je handtekening te zetten.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Barendrecht?

De kosten van het aanvragen van je scooterrijbewijs in de gemeente Barendrecht bedragen €41,60. Dit dien je meteen bij de aanvraag te voldoen. Wil jij een spoedaanvraag zodat jij dat roze pasje lekker snel in je handen hebt? Dit kan! Je betaalt dan bovenop het standaard bedrag van €41,60 nog een extra bedrag van €34,10. Je totale kosten komen hiermee dan op €75,70 uit, Je kunt zowel contant als met de pin betalen.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Barendrecht?

Nadat jij je rijbewijs hebt aangevraagd kan jij na 5 werkdagen je rijbewijs zonder afspraak persoonlijk ophalen bij de balie van het gemeentehuis in Barendrecht. Je dient hier persoonlijk voor langs te komen. Bij het afhalen heb je het afhaalbewijs nodig en je legitimatiebewijs.
Wanneer je een spoedaanvraag hebt gedaan voor 14.00 uur in de middag kan je de volgende werkdag je rijbewijs afhalen na 10.00 uur. Heb je de aanvraag na 14.00 uur gedaan dan kan jij je rijbewijs na 2 werkdagen afhalen. Je betaalt voor een spoedaanvraag wel €34,10 extra. Dit betaal je bovenop het standaard bedrag van €41,60. Het totaalbedrag wordt dan €75,70

Scooter rijden in Barendrecht

Barendrecht is een klein dorp dat grenst aan Rotterdam. Een fijne, rustige plek om te wonen, maar voor sommige mensen misschien een beetje te rustig. Als je in een dorp woont, kan het reizen met openbaar vervoer soms onnodig veel tijd kosten. Je moet bijvoorbeeld omreizen of wachten op een bus die maar één keer in het uur rijdt.

Daarnaast zit je dichtbij de grote stad, maar is het toch net te ver weg om te fietsen. Al helemaal als het een dag is met regenachtig weer of harde wind. Wij snappen dat dit frustrerend kan zijn, want jij gaat en staat natuurlijk het liefst waar jij wil.

Je wilt je vrienden opzoeken, een feestje vieren of gemakkelijk op je bijbaan komen. Wat is in dit geval een betere oplossing dan een scooter? Als je minimaal 16 jaar oud bent, mag jij je scooter rijbewijs in Barendrecht halen. Niet langer hoef je te wachten voor de bus of ben je afhankelijk van een lift. Hier lees je hoe je dit aanpakt.

Woon je niet in Barendrecht, maar in Rotterdam en wil jij ook je scooter rijbewijs halen? Dan is de onderstaande informatie ook nuttig voor jou. Als jij via scooterrijbewijs.nl je scooter theorie en je scooter rijbewijs gaat halen, ben je namelijk welkom op dezelfde locatie in Barendrecht.

Inschrijven Contact