Scooter rijbewijs Delft

Je scooter rijbewijs halen in Delft? Kies dan voor de scooter theorie dagcursus van Scooterrijbewijs.nl Delft.

Na het volgen van de cursus scooter theorie doe je nog dezelfde dag examen bij het CBR. Het cursuspakket scooter theorie is in Delft beschikbaar voor slechts €85,-. Waar wacht je nog op?

Inschrijven Pakketten

Scooter theorie in Delft

Voordat jij met je scooter op pad mag, moet je eerst goed op de hoogte zijn van alle verkeersregels en verkeersborden. Deze kennis wordt dan getest met een theorie-examen. Alleen als je dit examen haalt, mag je de scooter praktijk in Delft gaan volgen.

Scooterrijbewijs.nl kan jou helpen met zowel je theorie als je praktijk. Bij ons koop je voor €98,- een cursuspakket voor theorie. Dit is een slimme investering als je je bedenkt dat de helft van de kandidaten die zelf hebben gestudeerd, de eerste keer niet slagen.

Daarnaast leren onze instructeurs jou precies de stof die jij nodig hebt en wordt je in slechts één dag klaargestoomd voor je examen. Nadat je theorie lessen erop zitten, ga je op dezelfde dag nog naar de CBR locatie voor je examen.

Wil jij dus snel je scooter theorie in Delft halen? Dan is het cursuspakket van scooterrijbewijs.nl voor jou de perfecte uitkomst. Zeven dagen per week staan wij voor jou klaar. Kies een dag en haal binnen één dag jouw scooter theorie.

Inschrijven Tarieven

Scooter praktijk Delft

Het praktijkonderdeel kan van start gaan als jij je scooter theorie in Delft in hebt gehaald en als jij minimaal 16 jaar oud bent. Je kan je dan bij ons aanmelden voor een praktijkdag. Deze dag duurt ongeveer vijf uur. In dit tijdsbestek wordt jij wegwijs gemaakt en leer je je theorie kennis toe te passen in de praktijk.

Wij werken alleen samen met de beste instructeurs. Zij weten precies wat je kan verwachten van het examen, waardoor ze jou doelgericht en succesvol voorbereiden op je praktijkexamen. Wederom ga je aan het eind van je lessen samen met ons naar de CBR locatie voor de regio Delft. Hier rijd je een examenrit van een klein half uurtje waarna je direct te horen krijgt of je bent geslaagd. Als je positief nieuws hebt gekregen, betekent dit dat jij je scooter rijbewijs mag gaan aanvragen.

Op de site van gemeente Delft maak je hiervoor een afspraak. Je kan het dus online doen of je kan bellen naar 14015. Naar de afspraak neem je een pasfoto mee, een pinpas en je id-bewijs. Ook bij het afhalen van je rijbewijs dien je je id-bewijs mee te nemen. Dit is echter pas vijf werkdagen na aanvraag, omdat je rijbewijs nog klaargemaakt moet worden. Als je rijbewijs dan klaar is, kan jij de weg op en genieten van je scooter rijbewijs in Delft.

Inschrijven

Veelgestelde vragen over het scooter rijbewijs in Delft

Wat is het adres van CBR in Delft?

Delft heeft geen eigen vestiging van CBR in deze stad. Het dichtstbijzijnde CBR waar je terecht kunt zit in Rijswijk. Het adres van het CBR in Rijswijk is Lange Kleiweg 30, 3288 GK in Rijswijk.

Je kunt het CBR telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9 uur in de ochtend tot 17 uur in de middag. De examenlocaties zijn van maandag tot en met vrijdag open van 8 uur in de ochtend tot 17.30 in de middag en op zaterdag van 10 uur in de ochtend tot 16 uur in de middag. Voor beroepsexamens gelden andere openingstijden.

Wanneer je op de fiets vanuit Delft naar deze vestiging toe wilt doe je daar ongeveer 14 minuten over. Ga je er liever met het openbaar vervoer naar toe dan doe je er ongeveer 28 minuten over. Dit is inclusief de korte looproutes die je dan dient te nemen. Vanaf Delft Centraal heb je de Intercity nodig die richting Utrecht Centraal gaat. Je kunt ook vanuit de binnenstad van Delft de sprinter richting Den Haag Centraal pakken. Je doet er dan 4 minuten met de trein over. Vanaf Den Haag Duindorp pak je bus nummer 22 naar het station van Rijswijk. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar het CBR in Rijswijk.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Delft?

Wil je in de gemeente Delft jouw scooter rijbewijs aanvragen dan kan je dit doen bij het stadhuis van Delft. Je dient voordat je langsgaat een afspraak te maken. De aanvraag en het ophalen van je rijbewijs dien je persoonlijk te komen doen.

Voor het aanvragen van je rijbewijs heb je een geldig identiteitsbewijs nodig. Je hebt ook 1 kleurenpasfoto nodig die niet ouder is dan zes maanden en die voldoet aan de gestelde eisen.

Bij het ophalen van je scooter rijbewijs heb je een geldig identiteitsbewijs nodig en het afhaalbewijs. Bij een normale aanvraag kan jij je rijbewijs na vijf werkdagen ophalen. Betreft het een spoedaanvraag dan kan je hem de eerstvolgende werkdag ophalen wanneer je de aanvraag voor 12 uur hebt gedaan.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Delft?

Het aanvragen van het scooter rijbewijs kost €41,60. Wanneer het een spoedaanvraag betreft worden deze kosten verhoogt met een bedrag van €34,10. De kosten van het rijbewijs voldoe je wanneer je het rijbewijs aanvraagt. Bij de gemeente Delft kan je alleen gebruik maken van een pin.

Na 5 werkdagen kan jij het rijbewijs ophalen bij de Gemeente Delft. Een spoedaanvraag kan je op de volgende werkdag al ophalen mits dat je voor 12 uur de aanvraag bij de gemeente Delft hebt ingediend. Is het na 12 uur in de middag geweest dat jij de aanvraag voor je rijbewijs hebt gedaan? Dan kan je hem de tweede werkdag na de aanvraag op komen halen. Voor een spoedaanvraag zijn de kosten aanzienlijk hoger. Deze bedragen dan in totaal €75.70.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Delft?

Gewoonlijk duurt het vijf werkdagen voordat jij je scooterrijbewijs na aanvraag bij de gemeente Delft mag komen ophalen op het gemeentehuis. Betreft jouw aanvraag een spoedaanvraag en heb je deze aanvraag voor 12 uur gedaan dan mag je het de volgende werkdag op komen halen.

Je betaalt hiervoor wel €34,10 extra. Deze kosten komen bovenop de kosten van de aanvraag van het scooter rijbewijs van €41,60. In totaal ben je met een spoedaanvraag van je scooterrijbewijs dan een bedrag van €75,70 kwijt.

Delft, een gezellige studentenstad

Tussen Den Haag en Rotterdam in vindt je de prachtige stad Delft. Delft is al bewoond sinds de 11e eeuw. In 1246 kreeg Delft stadsrechten waardoor de economie en handel tot bloei kwam. Deze stad heeft dus een lange geschiedenis met als bekendste deel dat Willem van Oranje hier gewoond heeft. Hij is in 1572 in Delft komen wonen en werd hier twaalf jaar later vermoord.

Zowel voor als na dit moment in de geschiedenis kende Delft veel welvarende tijden. Delft had meerdere kunstschilders en wetenschappers in de stad. Daarnaast was Delft vooroplopend in de drukkunst, ging de tapijtindustrie goed en verdiende natuurlijk geld aan de fabricage van Delfts blauw. In 1672 ging het echter een stuk minder goed met de economie van Nederland en dus ook met die van Delft. Fabrieken verdwenen en in 1850 woonden er slechts 18.000 mensen in Delft. Tegenwoordig zijn dat er 101.000. Nu staat Delft bekend als kennisstad. Dit is te danken aan de onderzoeksinstituten en de Technische Universiteit van Delft.

In deze historische stad en studentenstad is een scooter bijna onmisbaar. Met een scooter bekijk je Delft eens met andere ogen of kom je erachter hoe snel je in Rotterdam of Den Haag belandt. Met de scooter kan in je in Delft langs alle leuke straatjes en restaurants waardoor je optimaal kan genieten van de mooie stad.

De fietspaden en de wegen zijn prima bestraat. Je kan dus lekker makkelijk door de stad heen racen. Met je scooter ben je zo op plek van bestemming, waar jij vervolgens je scooter kan neerzetten waar je wil. Je hoeft niet eindeloos naar een parkeerplaats te zoeken en ook het parkeertarief van €4,50 per uur gaat aan jou voorbij. Wacht dus niet langer en haal snel je scooter rijbewijs in Delft!

Inschrijven Contact