Scooter rijbewijs Maarssen

Supersnel je scooter rijbewijs halen in Maarssen? Met een spoedcursus van Scooterrijbewijs.nl is dat papiertje zo binnen!

Volg de dagcursus scooter theorie in Maarssen en bereid je zelf in slechts 1 dag optimaal voor op het scooter theorie examen in Maarssen.

Inschrijven Pakketten

Scooter theorie Maarssen

In Maarssen kan jij ook gebruik maken van de diensten van scooterrijbewijs.nl. Wij zijn op vele locaties actief om zoveel mogelijk jongeren te helpen hun scooter rijbewijs in 1 dag te halen.

Je kan bij ons zeven dagen per week terecht om jouw cursusdag te volgen. Zo zit er altijd wel een datum bij waarop jij kan. Als je ervoor hebt gekozen dat jij je scooter theorie in Maarssen wilt halen, begin je bij ons met een theoriedag. Hier leggen instructeurs alles uit wat jij moet weten om je scooter theorie in Maarssen in één keer te halen. Als jullie samen op de examenlocatie zijn aangekomen, neem jij examen af.

Het examen bestaat uit 50 vragen waarvan je er 44 goed moet hebben. Natuurlijk lukt jou dit met gemak. Op je computerscherm zie je binnen enkele minuten na het afronden van je examen of je bent geslaagd of niet.

Inschrijven Tarieven

Scooter praktijk Maarssen

Nu dat je je theoriecertificaat binnen hebt, mag je beginnen aan je scooter praktijk in Maarssen. Ook deze zijn te volgen via scooterrijbewijs.nl in Maarssen. Wederom stomen we jou in slechts één dag klaar voor je examen.

Een praktijkdag bij ons bestaat uit vijf rijlessen. Ben je toch nog niet zo zeker van je zaak? Dan kan je losse lessen bij kopen voor maar €30,-. Het volledige praktijkpakket kost €324,-.

Als je alles onder de knie denkt te hebben, kan je beginnen met je praktijkexamen. Dit is de laatste stap die jij nodig hebt om straks je rijbewijs te aan te kunnen vragen. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Inschrijven

Scooter rijbewijs aanvragen in Maarssen

Als je op internet zoekt naar het aanvragen van je scooter rijbewijs in Maarssen zul je allemaal resultaten vinden voor de Stichtse Vecht. Dit is misschien een beetje verwarrend, maar dit komt omdat Maarssen onder de gemeente Stichtse Vecht valt. Dit is dus waar jij je afspraak moet maken om je scooter rijbewijs in Maarssen te kunnen aanvragen.

Op de site van gemeente Stichtse Vecht vind je een soort menu waarop je precies kan aangeven waarom en wanneer jij een afspraak wil. Als dit eenmaal gelukt is, moet je zorgen dat je voorbereid naar je afspraak gaat. Je hebt de volgende dingen nodig:

  • Een geldig ID-bewijs
  • Een goede pasfoto die niet ouder is dan zes maanden
  • Pinpas of contant geld om je rijbewijs mee te betalen

Wanneer je de afspraak achter de rug hebt, heb je helaas nog niet direct je scooter rijbewijs in handen.

Je zal nog even geduld moeten hebben. Je dient een tweede afspraak te maken voor vijf dagen na de aanvraag. Dit is wanneer jij je scooter rijbewijs in Maarssen op kan halen en eindelijk de weg op kan!

Inschrijven

Veelgestelde vragen over het scooter rijbewijs in Maarssen

Wat is het adres van CBR in Maarssen?

Maarssen heeft zelf geen locatie van het CBR. Je kunt gebruik maken van het CBR in Utrecht. Dit is gelegen aan de Mississippidreef 151A, 3565 CE in Utrecht. Zij zijn open van maandag tot en met zaterdag van 8.30 uur tot 20.00 uur.
Lekker op de fiets vanuit Maarssen naar het CBR in Utrecht. Het is ongeveer zeven kilometer fietsen dus met een klein half uurtje ben je er. Geen zin om te fietsen of ga je gewoon liever met het openbaar vervoer? Dit duurt afhankelijk van hetgeen waar je meereist 30 tot 45 minuten in beslag.
Je kunt met de bus 193 gaan vanaf Maarssenbroek, Station Maarssen. Dit is de meest makkelijke verbinding.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Maarssen?

Eigenlijk is het hartstikke simpel om je scooter rijbewijs aan te vragen. Je moet even bij de Gemeente Stichtse Vecht een afspraak maken zodat je het persoonlijk aan kunt vragen daar. Bij de aanvraag heb je een aantal dingen nodig. Dit zijn een geldige ID kaart of een geldig paspoort. Een pasfoto die voldoet een de eisen die eraan gesteld worden en de kosten. Je betaalt het scooter rijbewijs meteen bij de aanvraag ervan.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Maarssen?

Bij de Gemeente Stichtse Vecht zijn de kosten van de aanvraag voor het scooter rijbewijs een bedrag van €41,60. Deze kosten dienen per pin betaalt te worden. Je kunt bij de Stichtse Vecht niet betalen met een creditcard.
Heb je geen zin om een aantal dagen te moeten wachten en kies jij ervoor om een spoedaanvraag te doen dan zijn de totale kosten €75,70. Je betaald voor de spoedaanvraag een bedrag van €34,10 extra.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Maarssen?

Nadat je het rijbewijs hebt aangevraagd heb je een aantal dagen dat je moet wachten. Normaal gesproken duurt dit bij een normale aanvraag vijf werkdagen.
Soms heb je de tijd niet om vijf werkdagen te wachten en dan kun je ervoor kiezen om een spoedaanvraag te doen tegen een meerprijs van €34.10. Heb je de aanvraag gedaan voor 13 uur in de middag dan kan je het rijbewijs de volgende werkdag na 10.30 uur af komen halen. Je moet dan wel een afspraak hiervoor maken en je moet het rijbewijs in hoogsteigen persoon komen afhalen bij de Gemeente Stichtse Vecht.

Maarssen

Midden in Nederland, vlak naast Utrecht en aan de Vecht, vind je het knusse dorpje Maarssen. Maarssen telt ongeveer 13.000 inwoners. In het dorp ben je nagenoeg altijd in de buurt van water. Het dorpje staat onder andere bekend om te mooie grachten en rijke geschiedenis. Een mooie en interessante omgeving dus.

Het is erg eenvoudig om van Maarssen in Utrecht, of zelfs in Amsterdam, te komen. De verbinding met het openbaar vervoer is prima. Zo zijn er verschillende buslijnen die naar Utrecht rijden, maar kan je ook elke tien minuten de sprinter pakken. Het is fijn dat Utrecht zo dichtbij ligt. Dit is namelijk ook erg gunstig als je er met de scooter naartoe wil.

Wanneer jij in de ochtend naar school moet, zit je natuurlijk liever niet in een overvolle bus of trein. Met een beetje pech moet je staan in de trein of heb je vertraging en kom je te laat. Daarnaast heeft Maarssen een prachtige omgeving met veel water en natuur. En hoe lekker is het om daar met je scooter doorheen te rijden na een lange schooldag?

Ook ben jij met je scooter niet afhankelijk van bus tijden en kan je vertrekken wanneer jou dat het beste uitkomt. Wij snappen het daarom volledig dat jij je scooter rijbewijs in Maarssen zo snel mogelijk wil halen. Scooterrijbewijs.nl helpt je daarbij! Lees gauw verder om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Inschrijven Contact