Scooter rijbewijs Naaldwijk

Haal je scooter rijbewijs in Sneltreinvaart met de cursus scooter rijbewijs in Naaldwijk!

Schrijf je in voor de scooter theorie in Naaldwijk, de praktijk of kies voor het totaalpakket. Pakketten zijn al beschikbaar vanaf €85,-.

Inschrijven Pakketten

Scooter theorie Naaldwijk

Het eerst genoemde pakket is het theoriepakket. Dit cursuspakket zorgt ervoor dat jij perfect voorbereid en zelfverzekerd het theorie-examen ingaat. Hoe gaat het in zijn werk? Om te beginnen moet je je natuurlijk aanmelden bij Scooterrijbewijs.nl. Je bent op elke dag van de week welkom. Onze instructeurs staan namelijk zeven dagen per week voor je klaar!

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, kom je bij ons op locatie. Je volgt dan een hele ochtend leerzame theorielessen van enthousiaste instructeurs. Als je de stof onder de knie hebt, ga je samen naar de CBR locatie waar je je examen af moet nemen.

Dit examen maak je op een computer en bestaat uit 50 vragen. Als je er hiervan 44 goed hebt, ben je net als 90% van onze kandidaten, in één keer geslaagd! Hoor je helaas bij de andere 10%? Geen paniek, je bent bij ons welkom om de theoriecursus opnieuw te blijven volgen totdat je wel je theoriecertificaat hebt gehaald. Zo slaag jij met 100% zekerheid voor jou scooter theorie in Naaldwijk.

Inschrijven Tarieven

Scooter praktijk Naaldwijk

De cursusdag voor de praktijk mag je doen wanneer je je scooter theorie hebt gehaald en minimaal 16 jaar oud bent. Voldoe je aan deze eisen? Dan ben je weer zeven dagen per week welkom. Als je een datum hebt gevonden, kom je die dag weer bij ons op locatie.

Samen met de beste instructeurs leer jij hoe je je scooter moet beheersen, wat je plek op de weg is, wanneer je voorrang moet geven en hoe je moet handelen op een rotonde of kruispunt. Dit alles leer je in slechts vier lessen, in totaal volg je vijf uren rijles. Hierna ga je weer direct door naar de CBR locatie voor je examenrit! Aan het eind hoor je meteen of je bent geslaagd.

Natuurlijk slaag jij met vlag en wimpel en mag jij daarna je scooter rijbewijs in Naaldwijk aanvragen. Dit doe je door op de site van de lokale gemeente een afspraak te maken. Op de site staat wat je mee moet nemen naar de afspraak. Na de aanvraag moet je nog zeven werkdagen wachten. Daarna ligt jouw scooter rijbewijs in Naaldwijk klaar en kan je eindelijk op avontuur met je nieuwe scooter.

Inschrijven

Scooter rijbewijs halen in Naaldwijk

Het is helaas niet mogelijk om je scooter rijbewijs in Naaldwijk, of waar dan ook in Nederland, gratis te behalen. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Wat je misschien nog niet wist, is dat het wel heel voordelig kan, namelijk bij Scooterrijbewijs.nl. Wij hebben verschillende lespakketten voor scherpe prijzen die jou voorbereiden op zowel je theorie- als je praktijkexamen.

Zo kan je bij ons terecht om je theorie te halen, maar ook voor de opleiding scooter praktijk in Naaldwijk staan we voor je klaar.

Ons theorie pakket kost slechts €85,- en voor het praktijkpakket betaal je €324,-. Als je beide examens samen met ons wil voorbereiden, kan je voor het totaalpakket gaan. Dit pakket is beschikbaar voor €379,-. Dit zijn alle kosten die er zijn voor het halen van je scooter rijbewijs via Scooterrijbewijs.nl. Bij ons kom je niet voor onverwachte extra kosten te staan. Wij nemen namelijk de extra kosten van het CBR in rekening en je kan bij ons gratis gebruik maken van een helm, handschoenen en jas. Ook regelen wij de oproepkaart van je examen. Dus daar hoef jij je niet druk om te maken.

Jij kan je volledig focussen op je lessen en je examens zonder dat je je hoeft bezig te houden met extra kosten of regelzaken. Vind je de kosten een beetje te hoog om in één keer te betalen? Geen paniek, bij Scooterrijbewijs.nl is het mogelijk om in termijnen te betalen. Lees hieronder wat je van onze voordelige cursuspakketten kan verwachten.

Inschrijven

Veelgestelde vragen over het scooter rijbewijs in Naaldwijk

Wat is het adres van CBR in Naaldwijk?

Aan het Sportpark de Hoge Bomen 4, 2671 NZ in Naaldwijk zit het CBR van Naaldwijk gevestigd. Hier kan jij terecht voor het behalen van je scooterrijbewijs. De openingstijden van het CBR in Rijswijk zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Vanaf het centrum van Naaldwijk doe je er per fiets ongeveer 7 minuten over om aan te komen op de locatie van het CBR. Ga je met het openbaar vervoer naar het CBR in Naaldwijk toe dan zal je vanaf het centrum moeten gaan lopen want er komt geen openbaar vervoer in de buurt van het CBR Naaldwijk. Lopen is ongeveer 20 minuten vanaf het centrum van Naaldwijk.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Naaldwijk?

Je bent geslaagd voor je scooterrijbewijs en nu wil je het natuurlijk zo snel mogelijk aan gaan vragen. Je moet dan zijn bij de gemeente Westland om je aanvraag voor het rijbewijs in te dienen. Om de aanvraag in te dienen moet je een afspraak maken bij het gemeentehuis in het Westland en je moet daar dan persoonlijk naartoe. Je kunt dus niemand anders een machtiging geven.
Bij het aanvragen van je rijbewijs heb je een nieuwe pasfoto nodig die voldoet aan de eisen, een geldig legitimatiebewijs en je hebt het bedrag van €41,60 nodig om het rijbewijs te betalen. Je dient bij de aanvraag meteen dat bedrag te voldoen.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Naaldwijk?

Het aanvragen van het rijbewijs brengt kosten met zich mee. Deze kosten zijn €41,60 wanneer je gaat voor een gewone aanvraag. Wanneer je een spoedaanvraag doet kom je op een totaalbedrag uit van €75,70. Je betaalt daar dus beduidend meer voor maar je hebt je rijbewijs dan ook eerder in je handen. Je kunt alleen per pin betalen dus vergeet je bankpas niet mee te nemen.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Naaldwijk?

Gewoonlijk kan je na 5 werkdagen je scooter rijbewijs ophalen bij de gemeente Westland. Heb je een spoedaanvraag gedaan voor 14.00 uur in de middag dan kan je het scooterrijbewijs de volgende werkdag ophalen. Is de spoedaanvraag na 14.00 uur in de middag gedaan dan kan je het ophalen na 2 werkdagen.
Je dient de kosten van €41,60 te voldoen bij de aanvraag en wanneer je een spoedaanvraag hebt gedaan zijn de kosten €75,70. Het is een verschil van €34,10 wat je extra betaalt voor het doen voor een spoedaanvraag.

Scooter rijden in Naaldwijk

Naaldwijk is een kleine plaats in Zuid-Holland die op ongeveer tien kilometer van Den Haag ligt. Naaldwijk beschikt niet over een treinstation en heeft daarnaast ook geen snelwegen die naar de plaats leiden.

In Naaldwijk is echter wel een busstation met buslijnen die je naar elke plaats in omgeving Westland brengen. Wil jij snel en makkelijk naar bijvoorbeeld Den Haag of een andere plaats in de buurt? Dan is een scooter een betere optie. Met de bus moet je rekening houden met de vertrektijden of kan je je misschien geen zitplaats bemachtigen. En wat is er nou vervelender dan in de ochtend in een overvolle bus staan?

Door de regen fietsen terwijl je tegen de wind intrapt misschien, maar je maakt het jezelf een stuk makkelijker door je scooter rijbewijs in Naaldwijk te halen.

Inschrijven Contact