Scooter rijbewijs Ridderkerk

Je scooter rijbewijs halen in Ridderkerk doe je met Scooterrijbewijs.nl! Met de vliegensvlugge spoedcursus heb jij zowel theorie als praktijk in een mum van tijd onder de knie.

De spoedcursus scooter theorie in Ridderkerk is al vanaf €85,- beschikbaar. Schrijf je in via onderstaande knop!

Inschrijven Pakketten

Scooter theorie Ridderkerk

Wanneer je 15,5 jaar oud bent, ben je oud genoeg om het theorie-examen te mogen doen. Dit kan op de CBR locatie het dichtst bij jou in de buurt.

In het examen krijg je 50 verschillende vragen die je kennis van verkeersregels en je verkeersinzicht testen. Van deze 50 vragen moet je er 44 goed hebben om te slagen. Misschien lijkt dit veel, maar als jij goed geoefend hebt en voorbereid naar je examen gaat, slaag jij met vlag en wimpel.

Maar dit voorbereiden blijkt lastiger te zijn dan de meesten denken. Maar liefst de helft van de kandidaten die zelf hebben geoefend, slagen de eerste keer niet voor hun theorie. Wil jij wel je scooter theorie in Ridderkerk in één keer halen? Scooterrijbewijs.nl is er voor jou.

Bij ons kan je zeven dagen per week terecht voor een theorie dag. Dit houdt dat je in de ochtend op locatie komt. Je volgt dan een paar uur lang leuke lessen die jou klaarstomen voor het examen. Aan het eind van de lesdag gaan wij samen met jou naar de CBR locatie van Ridderkerk.

Wij regelen de oproepkaart en andere kosten die het CBR rekent. De theoriecursus van scooterrijbewijs.nl kost €85,-. Jij krijgt dan vijf uur les en een slagingsgarantie van 100%! Ben je namelijk toch de eerste keer niet geslaagd, dan mag je de theorie dag opnieuw volgen. Net zo vaak totdat jij je scooter theorie in Ridderkerk hebt gehaald.

Inschrijven Tarieven

Scooter praktijk Ridderkerk

Als je je theorie hebt gehaald, wil je natuurlijk ook je praktijk binnenslepen. Dit is de tweede stap in het halen van een scooter rijbewijs. Je mag hiermee beginnen wanneer je 16 jaar oud bent. Ook hiervoor kan je bij scooterrijbewijs.nl terecht.

De scooter praktijkles in Ridderkerk wordt verzorgd door enthousiaste instructeurs die jou met hun ervaring en kennis tot in de puntjes voorbereiden voor je examen. Voor de praktijklessen kan je ook zeven per week met ons een afspraak maken. Je volgt dan een dag praktijklessen met daaropvolgend het praktijkexamen op de CBR locatie.

In de lessen, wordt de theorie die je eerder geleerd hebt, toegepast in de praktijk. Je leert hoe de theoriesituaties in het echt gaan, hoe de scooter precies werkt en hoe je behendig wordt in het besturen van je scooter. Dit pakket kost €379,-. Je kan ook het totaalpakket kiezen. Deze bedraagt €475,-. Kijk welk pakket voor jou het handigste is, meld je aan voor een datum die jou uitkomt en haal in no time jouw scooter rijbewijs in Ridderkerk.

Inschrijven

Scooter rijbewijs aanvragen in Ridderkerk

Zonder scooter rijbewijs mag je de weg niet op. Doe je dit wel en wordt je betrapt? Dan kan je een dikke boete verwachten. Na het halen van je scooter examens, mag je dus nog niet de weg op. Je bent dan wel op de hoogte van de verkeersregels en je kan je scooter goed beheersen, maar je moet het kunnen bewijzen met je rijbewijs.

Deze vraag je aan bij de gemeente van Ridderkerk. Door een afspraak te maken via de site van de gemeente kan jij langskomen om je aanvraag te doen. Vijf werkdagen na de aanvraag kan je je scooter rijbewijs in Ridderkerk ophalen!

Inschrijven

Veelgestelde vragen over het scooter rijbewijs in Ridderkerk

Wat is het adres van CBR in Ridderkerk?

In Ridderkerk zelf zit geen locatie van het CBR. Je dient dan te gaan naar het CBR in Barendrecht. Dit CBR zit aan de Zwaalweg 1, 2991 ZC in Barendrecht. De openingstijden van het CBR in Barendrecht zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur in de ochtend tot 17.00 uur in de middag.
Je kunt vanaf Ridderkerk natuurlijk op de fiets gaan naar het CBR in Barendrecht. Je doet er ongeveer 22 minuten over wanneer je op de fiets gaat. Zie je het fietsen nou niet zitten dan kan je ervoor kiezen om met het openbaar vervoer te gaan. Vanuit Ridderkerk doe je iets meer dan een uur over met het openbaar vervoer om bij het CBR in Barendrecht aan te komen. Je hebt vanaf het centrum van Ridderkerk bus 489 nodig richting Rotterdam Kralingse Zoom. Daar stap je op de bus 144 naar de Van de woestijnstraat. Wanneer je daar aangekomen bent pak je bus 84 naar Rotterdam Hordijk. Vanaf daar is het nog ongeveer 3 minuten lopen naar het CBR in Barendrecht.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Ridderkerk?

Het rijbewijs aanvragen in Ridderkerk gebeurt door middel van het maken van een afspraak. Je moet persoonlijk naar de afspraak toe komen en je dient een geldig legitimatiebewijs, een aan de eisen gestelde foto en natuurlijk het bedrag meenemen wat je kwijt bent aan het aanvragen van je rijbewijs.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Ridderkerk?

Het aanvragen van het rijbewijs neemt natuurlijk kosten met zich mee. In de gemeente Ridderkerk zijn de kosten van het aanvragen van je rijbewijs €41,60. Deze kosten dien je meteen bij de aanvraag te voldoen.
Doe je een spoedaanvraag dan komen daar €34,10 aan kosten bij. Je bent dan een totaalbedrag van €75,70 kwijt. Bij de gemeente Ridderkerk is er de mogelijkheid om met pin te betalen maar je kunt dit ook contant doen.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Ridderkerk?

Na het aanvragen van het rijbewijs in de gemeente Ridderkerk duurt het 5 werkdagen voordat jij je rijbewijs op kunt halen.
Heb je een spoedaanvraag gedaan voor 14.00 uur in de middag dan kan jij je rijbewijs de volgende dag ophalen na 10.00 uur in de ochtend. Is de spoedaanvraag gedaan na 14.00 uur in de middag dan duurt het 2 werkdagen voordat jij je rijbewijs op kunt halen. Een spoedaanvraag kost in het totaal €75,60. Dit is beduidend meer dan de €41,60 die je normaal kwijt bent aan de kosten van je rijbewijs aanvragen.

Scooter rijden in Ridderkerk

Ridderkerk is een dorp tussen Dordrecht en Rotterdam. Het dorp is al eeuwen oud. Ridderkerk bestaat zeker al sinds het jaar 1200, maar heeft tot nog toe nooit stadsrechten ontvangen. Dus zelfs met ruim 46.000 inwoners is Ridderkerk nog steeds een dorp.

Ridderkerk ligt in een mooie omgeving, maar in het dorp zelf is er niet zoveel te beleven voor jongeren. Wil jij wat meer avontuur en wil je kunnen gaan en staan waar je wil? Haal dan je scooter rijbewijs in Ridderkerk en geniet van de vrijheden die daarbij komen kijken.

Met mooi weer maak je een lekkere tour op je scooter of ga je op stap zonder rekening te hoeven houden met slechte ov-verbindingen. Je kan een vriend of vriendin oppikken of files ontwijken met je scooter. Er zijn dus vele voordelen te bedenken voor het halen van je scooter rijbewijs in Ridderkerk.

Inschrijven Contact