Scooter rijbewijs Rijswijk

Je scooter rijbewijs halen in het gezellige Rijswijk? Laat Scooterrijbewijs.nl je helpen, je kunt het rijbewijs in slechts 1 dag op zak hebben.

Rijswijk heeft een eigen CBR examenlocatie, lekker makkelijk dus! Klaar om samen met ons aan de slag te gaan voor je scooter rijbewijs? Schrijf je direct in via onderstaande knop.

Inschrijven Pakketten

Scooter theorie halen Rijswijk

Weet jij niet waar je moet beginnen met leren voor je scooter theorie? Of heb je het al eens geprobeerd, maar ben je niet geslaagd? Je bent niet de enige. Uit onderzoek is gebleken dat zeker de helft van de jongeren die zelf voor hun scooter theorie oefenen, het de eerste keer niet halen. Scooterrijbewijs.nl zorgt ervoor dat jij je niet druk te hoeft te maken over het oefenen of over het examen.

Bij ons kan je terecht voor een dagcursus scooter theorie in Rijswijk waarin wij je op bewuste wijze bekend maken met alle onderdelen van het examen. Onze lesmethodes zorgen ervoor dat jij goed voorbereid je examen ingaat. Wij nemen je vanuit de cursuslocatie mee naar de CBR locatie in Rijswijk om je examen te maken.

Mocht je toch een beetje te nerveus geweest zijn en ben je nét niet geslaagd, dan mag je de theoriecursus gratis bij ons opnieuw afnemen totdat je wel geslaagd bent. 100% slagingsgarantie dus! Ook voor de scooter praktijklessen in Rijswijk kan je bij ons terecht. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij na vier lessen klaar bent voor je praktijkexamen.

Daarna ga weer naar een CBR locatie om daar je examen te rijden. Als je hier na vier lessen nog niet aan toe denkt te zijn, kan je bij ons voor maar €30,- een extra rijles bijkopen. Zo weet je zeker dat je slaagt en dat voor een goedkoop prijsje.

Inschrijven Tarieven

Scooter rijbewijs aanvragen Rijswijk

Als je van het theoriepakket, praktijkpakket of het totaalpakket gebruik hebt gemaakt, kan jij heel binnenkort jouw scooter rijbewijs ophalen bij de gemeente Rijswijk. Hiervoor moet je wel eerst een aanvraag indienen.

Deze aanvraag kan je bij gemeente Rijswijk indienen op de eerste werkdag na je examen. De gemeente controleert vervolgens of jij je rijbewijs echt gehaald hebt. Daarna ben je op afspraak welkom om jouw aanvraag te voltooien. Hierbij moet je eraan denken dat je geldig id-bewijs en een kleurenpasfoto meeneemt. Ook je pinpas moet je niet vergeten, want een rijbewijs kost natuurlijk geld.

Na deze afspraak moet je nog vijf dagen wachten om je behaalde scooter rijbewijs op te halen. Zorg ervoor dat je er niet langer dan drie maanden mee wacht. Als je dat wel doet, is je aanvraag helaas niet meer geldig. Dat zou zonde zijn, want met jouw welverdiende rijbewijs wil je natuurlijk wel de weg op!

Inschrijven

Meer over de gemeente Rijswijk

Rijswijk is een mooi gelegen stad met een bijzonder oude geschiedenis. We kunnen zover terug in de tijd gaan als het stenen tijdperk. Van deze tijd zijn er bewijzen gevonden dat er toen al mensen leefden in het gebied dat nu Rijswijk heet! Dit waren jager-verzamelaars. Later werd de stad veroverd door de Romeinen. Toen deze vertrokken waren, bleef het gebied van Rijswijk een lange tijd verlaten.

Rijswijk is pas echt tot bloei gekomen in de Middeleeuwen. Vanaf toen is Rijswijk gegroeid tot een daadwerkelijke stad en natuurlijk is er daarna tot heden ontzettend veel veranderd. De stad telt nu bijna 57.000 inwoners. Een groot deel van deze inwoners zijn tussen de 40 en de 59 jaar oud. Maar liefst 30%. Dit is voor jonge mensen misschien wat minder interessant. Dit is echter geen enkel probleem. Rijswijk ligt namelijk op de perfecte locatie. Rijswijk wordt beschouwd als het verlengstuk van Den Haag, maar grenst tegelijkertijd ook aan Delft. Ook Scheveningen en Rotterdam liggen relatief dichtbij.

Er is dus genoeg in de buurt om wat te beleven of een leuke school te vinden. Wil je even ontsnappen en lekker de grote stad in? Of ga je naar school of werk in één van de omliggende steden? Dan biedt een scooter de perfecte uitkomst voor jou.

Rijswijk zelf is klein, met een oppervlak van slechts 14km². Met je scooter ben je dus zo aan de andere kant van Rijswijk of in één van de steden hiernaast. Vindt jij dit genoeg redenen om zo snel mogelijk je scooter rijbewijs in Rijswijk te halen? Lees dan hieronder hoe wij jou kunnen helpen om dit te realiseren.

Inschrijven Contact

Veelgestelde vragen over het scooter rijbewijs in Rijswijk

Wat is het adres van CBR in Rijswijk?

Ben je op zoek naar het CBR in Rijswijk? Dit kun je vinden aan de Lange Kleiweg nummer 30, 2288 GK in Rijswijk. Je kunt hier terecht tijdens de openingstijden die van maandag tot en met vrijdag zijn van 9 uur in de ochtend tot 17 uur in de middag.
Op de fiets is het maar 2 minuten fietsen naar het CBR van Rijswijk. Dit is berekend vanaf het centrum van Rijswijk waar tevens ook het station is. Met het openbaar vervoer gaan is dus niet nodig. Vanaf het station is het ongeveer 5 minuten lopen.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Rijswijk?

Yeah! Feestje! Jij bent geslaagd voor je scooter rijbewijs en nu wil jij het aan gaan vragen. Het aanvragen is erg simpel. Je moet bij de gemeente Rijswijk even een afspraak maken waar je persoonlijk heen moet om het rijbewijs aan te vragen. Bij het aanvragen van het rijbewijs heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig en een kleurenpasfoto welke aan de richtlijnen voldoet. De kosten van het rijbewijs dien je meteen te voldoen. De voorkeur is er om met de pin te betalen.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Rijswijk?

Het aanvragen van het scooter rijbewijs dat neemt natuurlijk kosten met zich mee. De kosten bedragen €41,60. Deze kosten moet je meteen voldoen bij de aanvraag. De Gemeente Rijswijk geeft er de voorkeur aan om dit per pin te betalen.
Heb je een spoedaanvraag gedaan dan komen er kosten bij. Voor €34,10 extra heb jij je scooterrijbewijs met maximaal twee werkdagen binnen. Je bent dan in het totaal €75,70 kwijt aan de aanvraag van je rijbewijs.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Rijswijk?

Als je een normale aanvraag doet om je rijbewijs aan te vragen dan staat daar een periode van vijf werkdagen voor. Je kunt dus met vijf werkdagen je rijbewijs afhalen bij het gemeentehuis. Je hebt bij het ophalen dan je afhaalbewijs nodig.
Heb jij er een spoedaanvraag van gemaakt waarvoor je €34,10 extra betaald dan ligt het aan het tijdstip waarop je de aanvraag hebt gedaan. Is het voor 14.00 uur in de middag dan kan je het de volgende werkdag na 10.30 uur ophalen. Is de aanvraag na 14.00 uur in de middag gebeurt dan kan je het na twee werkdagen na 10.30 ophalen bij de balie van het gemeentehuis.