Scooter rijbewijs Zoetermeer

Haal supersnel je scooter rijbewijs in Zoetermeer met de spoedcursus van Scooterrijbewijs.nl! Kies voor de het totaalpakket, praktijk of volg alleen de scooter theorie cursus in Zoetermeer.

De curssen van Scooterrijbewijs zijn al beschikbaar vanaf €85,-. Schrijf je in en haal in no time je scooter rijbewijs!

Inschrijven Pakketten

Scooter theorie en praktijk Zoetermeer

Scooterrijbewijs.nl is een bedrijf dat zo veel mogelijk jongeren helpt om hun scooter rijbewijs te halen, zodat zij kunnen genieten van het plezier en de vrijheid die bij scooter rijden hoort. Wij weten ook dat het halen van je scooter rijbewijs lastig kan zijn en dat veel mensen de examens ingewikkeld of spannend vinden.

Je weet vaak niet wat je moet verwachten en de CBR termen, die naar je hoofd worden geslingerd, zijn meestal te ingewikkeld. Wij hebben daarom de beste instructeurs in huis die jou zowel in de theorie als in de praktijk wegwijs kunnen maken in de examenstof.

Door middel van leuke en leerzame lessen bereiden zij jou voor op de examens. Ze weten precies waarop gefocust moet worden, omdat zij de examens van CBR van binnen en buiten kennen. Je kan in één dag je theorie of je scooter praktijk halen in Zoetermeer, en dezelfde middag nog je examen doen bij het CBR in Zoetermeer!

Hierbij regelt scooterrijbewijs.nl alle bijzaken, zoals het regelen van je oproepkaart. Ook bijkomende kosten die het CBR in rekening brengt, zijn voor ons. Jij betaalt alleen het bedrag die bij het cursuspakket hoort die jij hebt gekozen.

Inschrijven Tarieven

Scooter rijbewijs aanvragen in Zoetermeer

Op de site van gemeente Zoetermeer kan jij jouw rijbewijs aanvragen. Let wel op: deze aanvraag kan je pas indienen wanneer het CBR in het systeem heeft verwerkt dat je bent geslaagd. Daarom is het verstandig om één werkdag te wachten na jouw slagen.

Om je nieuwe rijbewijs aan te kunnen vragen dien je online een afspraak in te plannen. Dit kan via de site van gemeente Zoetermeer en wijst zich vanzelf. Je kan tot vier weken na de huidige datum een afspraak plannen.

Wanneer je naar je afspraak gaat, moet je een goed lijkende kleurenpasfoto meenemen. Deze foto mag maximaal zes maanden oud zijn en moet aan de pasfoto-eisen voldoen. Je mag wel een hoofddoek op in de foto, maar gezicht en ogen moeten volledig zichtbaar zijn.

Je moet ook niet vergeten een geldig id-bewijs of verblijfsvergunning mee te nemen en tot slot een pinpas. Als je aanvraag is ingediend, kan je het rijbewijs een week later op dezelfde dag weer ophalen. Je moet dan dus nog zeven dagen wachten voordat jij je rijbewijs in de pocket hebt.

Ook voor het ophalen van je scooter rijbewijs in Zoetermeer moet je eerst digitaal een afspraak maken. Als dat ook allemaal gelukt is, en je hebt je rijbewijs in bezit, kan je eindelijk kilometers gaan maken en genieten van je vrijheid.

Inschrijven

Scooter rijden in Zoetermeer

Zoetermeer is een stad in Zuid-Holland. Uit vondsten is gebleken dat er zo vroeg als de 13e eeuw al mensen in de omgeving Zoetermeer woonden. Vanaf die tijd tot nu is er natuurlijk van alles veranderd in deze omgeving.

Het Zoetermeer zoals we het nu kennen, is voortgekomen uit de samenvoeging van Zegwaart en Zoetermeer. Dit gebeurde pas in mei 1935. Zoetermeer was toen slechts een klein dorp, maar door de grote woningnood in de jaren 50 werd er besloten om Zoetermeer uit te breiden tot een stad. In ongeveer 30 jaar ging Zoetermeer van een dorp met minder dan 10.000 inwoners naar een stad met meer dan 100.000 inwoners. Tegenwoordig zijn dat er ruim 125.000.

Slechts een klein deel van dit aantal inwoners valt in de leeftijdscategorie 15 tot en met 25 jaar oud. Daarnaast heeft Zoetermeer slechts één hogeschool en deze is alleen voor IT-gerelateerde opleidingen. Logisch dus als jij bedenkt dat je beter je school, werk of plezier in Den Haag kunt zoeken. Deze grote stad grenst aan Zoetermeer en is met de scooter gemakkelijk te bereiken.

Daarnaast is Zoetermeer een vrij groene stad, dit houdt in dat er veel groen en natuur te zien is. Zo is de stad omringd door mooie polderlandschappen en is er door de ruime opzet van de wijken veel privégroen te zien in de stad. Dit maakt het rondrijden op je scooter door Zoetermeer natuurlijk nog een stuk leuker.

Als jij je scooter rijbewijs in Zoetermeer haalt, ben je zo in Delft, Den Haag of aan de andere kant van Zoetermeer en kan je tijdens het rijden genieten van de prachtige omgeving die de stad te bieden heeft.

Inschrijven Contact

Veelgestelde vragen over het scooter rijbewijs in Zoetermeer

Wat is het adres van CBR in Zoetermeer?

In Zoetermeer is er een locatie van het CBR te vinden. Het adres van deze locatie is Zilverstraat 40, 2718 RK in Zoetermeer. Het CBR in Zoetermeer is 5 dagen in de week geopend. Van maandag tot en met vrijdag zijn zij geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt dan bij hen terecht met al je vragen en voor het doen van je examen en theorie-examen.
Vanaf het centrum van Zoetermeer kun je naar het CBR in Zoetermeer fietsen in ongeveer 10 minuten. Met het openbaar vervoer is het CBR ook te bereiken op verschillende manieren. Je kunt metro 170 pakken dan doe je er ongeveer 36 minuten over. Met de tram doe je er 18 minuten over. Je hebt dan lijn 4 nodig. Ga je liever met de bus dan doe je er 47 minuten over en heb je lijn 71 nodig.

Hoe vraag ik mijn scooter rijbewijs aan in Zoetermeer?

Je kunt het aanvragen van je scooter rijbewijs in de gemeente Zoetermeer persoonlijk doen. Van tevoren dien je hiervoor wel een afspraak te maken. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt en je er naartoe gaat dien je een goede pasfoto mee te nemen die aan de eisen voldoet, een geldig legitimatiebewijs en de kosten van het aanvragen. Het gemeentehuis van Zoetermeer is op maandag gesloten.

Hoeveel kost het aanvragen van het scooter rijbewijs in Zoetermeer?

Het aanvragen van het scooter rijbewijs brengt vanzelfsprekend kosten met zich mee. In de gemeente Zoetermeer liggen deze kosten op €41,60 voor een gewone aanvragen. Wil je gebruik maken van een spoedaanvraag dan liggen deze kosten op een totaal van €75,70. Dit is dus €34,10 meer dan een normale aanvraag.

Hoelang duurt het voordat ik mijn scooter rijbewijs kan ophalen in Zoetermeer?

Wanneer je de aanvraag hebt gedaan duurt het vijf werkdagen voordat jij je rijbewijs op mag halen. Bij een spoedaanvraag die je voor 14 uur in de middag hebt gedaan kun je de volgende dag je rijbewijs na 1 1 uur ophalen. Is de aanvraag na 14 uur in de middag gedaan dan duurt het 2 werkdagen. Houdt er rekening mee dat het gemeentehuis van Zoetermeer op maandag gesloten is. Heb je een spoedaanvraag gedaan op vrijdag dan kan jij je rijbewijs voor je scooter pas op dinsdag ophalen.
De kosten van het aanvragen zijn €46,60 voor een normale aanvraag. Voor een spoedaanvraag zijn de kosten in het totaal €75,70. Dit is €34,10 meer dan dat een normale aanvraag kost.